Som kunde hos os har du altid adgang til vores streamingtjeneste, så du kan se film og serier, når og hvor det passer dig (indholdet er afhængig af hvilke kanalpakker du har og evt. tilvalg)

Se alt dette og meget mere

Med vores streamingtjeneste får du adgang til tusindvis af film, de nyeste premierer, hele sæsoner af de mest populære TV-serier og massevis af godt indhold til ungerne. Læn dig tilbage og nyd timevis af underholdning samlet ét sted.

(Indhold afhænger af evt. tilvalg)

Masser af indhold til børnene

Hele familien kan samles på sofaen til en aften med det bedste børneindhold - eller hvis dine børn bruger tabletten kan de opleve film og serier fra Disney kanalerne, Nick+, Boomerang mm.

Disney indhold til børnene

Nick+

Boomerang

Med Canal Digital-appen får du et stort udvalg af film og serier, som du kan downloade og se på din mobil eller tablet, når du ikke er på nettet.

Når du ikke har netforbindelse
Når du har ustabil eller svag netforbindelse
Når du ikke ønsker at bruge din datapakke på mobilen
Når du vil kunne se film og serier i alle situationer

Se dine favoritter op til 7 dage tilbage i tiden

(Indhold i arkivet afhænger af dit samlede abonnement)

Filmleje indgår altid og giver dig adgang til at leje mere end 15.000 forskellige titler - bl.a. de nyeste premierefilm. Oplev Filmleje på computer og via TV-boks eller gør brug af ChromeCast og AirPlay som også understøttes. Den første lejefilm du ser - er på husets regning.

Vidste du, at du kan tage dit TV-abonnement med dig? Med vores streamingtjeneste har du friheden til at streame dine favoritprogrammer når og hvor det passer for dig - og på op til fire enheder samtidig.