Netflix Allente

Netflix

Med Netflix får du et fantastisk udvalg af serier og film! Det er naturligvis altid uden reklamer – endda direkte i OnePlace-boksen. Hos os kan du desuden få Netflix med på din samlede Allente-faktura. Enkelt og overskueligt med alt samlet ét sted! Netflix er en streamingtjeneste, som indeholder et stort udvalg af prisbelønnede serier, film, dokumentarer, animationsfilm og meget mere. Der er altid noget nyt at opdage og se på Netflix – nye serier og film tilføjes hver uge. Netflix tilbyder tre forskellige pakker: • Basic (79 kr./md.) giver dig adgang til alt indhold på alle dine skærme. • Standard (99 kr./md) giver dig adgang til at streame og downloade indhold ned på to enheder samtidig. Du har også mulighed for at se film og serier i HD-kvalitet. • Premium (129 kr./md.) giver dig adgang til at streame og downloade indhold ned på fire enheder samtidig. Du har også mulighed for at se film og serier i HD-kvalitet. Du bestiller Netflix via Netflix-appen, der er forudinstalleret i din OnePlace-boks.

Tusindvis af serier og film med nye premierer hver uge
Mulighed for at få Netflix med på din Allente-faktura
Saml al din TV-underholdning på samme sted
Stort udvalg af film og serier i 4K
Ingen bindingsperiode

Har du brug for hjælp til bestilling?

Ring til os på 45 100 100, eller bliv ringet op

Er du ikke helt sikker på, hvilken TV-løsning der passer dig? Så hjælper vi dig gerne. Skriv dit nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Forudsætter Grundpakken Lokal. Netflix XXXXX . Tilvalg er uden binding og kan fravælges på Min side ved udgangen af indeværende md. Gælder kun nye kunder. Vi tager forbehold for pris- og produktændringer.