HBO Nordic Allente
© 2021 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and service marks are the property of Home Box Office, Inc.
Tilbage

HBO Nordic 79,- mnd

Med HBO Nordic som tilvalgspakke kan du streame nogle af verdens største, mest anmelderroste og omtalte serier. Du får adgang til mere end 4000 serier og film, som du kan se hvor og når du vil.

2019 gav os prisbelønnede serier som Game of Thrones, Westworld og The Handmaid's Tale, Chernobyl og Euphoria og Big Little Lies - for ikke at glemme norske BeForeigners og svenske Gösta.

I år kan du bl.a. glæde dig en ny sæson af Westworld, The Outsider, Fargo sæson 4 og Billions sæson 5. Se HBO Nordic direkte på OnePlace TV-boksen, via AppleTV eller på computer, tablet og mobil.

  • Serierne alle snakker om
  • Se HBO Nordic i Canal Digital-appen
  • Prisbelønnede serier, klassikerne du må se og helt nye serier
  • Se HBO Nordic i Canal Digital-appen i EU-lande
  • Store, internationale serier
  • Let at finde med stemmesøgning på OnePlace TV-boksen
  • Nordiske kvalitetsproduktioner
  • Ingen binding

Streaming

HBO Nordic

Med HBO Nordic kan du streame nogle af verdens største, mest kritikerroste og omtalte serier. Du får adgang til mere end 4000 serier og film.

Toonix

Toonix er HBO Nordic's egen streamingkanal til børnene. Serier og film som børnene vil elske.

Serierne alle taler om ...

HBO Nordic leverer non-stop nogle af verdens største, mest kritikerroste og omtalte serier. Ud af alle de serier, der bliver talt om ved bordene i kantinen og i mediernes klummer, er der en meget stor chance for, at mindst én fra HBO Nordic altid er repræsenteret. Alene det sidste har vi for eksempel fået Chernobyl og Euphoria, nye sæsoner af Big Little Lies og Handmaid's Tale samt ikke mindst sidste sæson af Game of Thrones. For slet ikke at tale om roste, nordiske serier som Beforeigners og Gösta. Se dem på alle dine enheder, og med appen kan du tilmed se dem i alle EU-lande.

Har du brug for hjælp til at vælge?

Ring til os på 70 70 18 83, eller bliv ringet op

Er du ikke helt sikker på, hvilken TV-løsning der passer dig? Så hjælper vi dig gerne. Skriv dit nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Alt dette er inkluderet i TV-pakken

Parabol

Den klassiske parabol giver dig stor signalkapacitet og krystalklar lyd- og billedkvalitet i flere rum.

Standard-installation

En af vores montører ringer og arrangerer tid til installation af parabolantenne/flatdish og TV-boks.

TV-boks

Vores nyeste TV-boks giver dig alt på ét sted og en vidunderlig samlet oplevelse.

Allente-appen

Selvfølgelig tilbyder vi også TV i lommeformat. Allente-appen understøtter iPhone og Android, tablets, Apple TV og Samsung Smart TV.

Henter data

Vores streamingtjeneste er med i TV-pakken, uden at det koster ekstra. Så kan du se live-TV, dokumentarer og film, lige når og hvor det passer dig.