Tilbage

Underholdning+Live fra discovery+ 79,-

md.

Med abonnementet Underholdning+ Live på discovery+ får du adgang til en verden af tempofyldt underholdning, fængende krimiprogrammer og reality med de største personligheder. Se med, når det passer dig – uden reklamer.

Du får adgang til snigpremierer samt eksklusive programmer, der kun kan ses på discovery+.

Du kan også se live-streaming af 7 tv-kanaler; Kanal 4, Kanal 5, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID – Investigation Discovery & Discovery Science. Alm. reklameblokke indgår dog i live-tv.

  • Få adgang til streaming af 7 TV-kanaler
  • Få adgang til discovery+ Exclusive programmer
  • Få adgang til eksklusive snigpremierer
  • Se discovery+ i hele EU
  • Ingen binding
Dplay kanaler Underholdning

Underholdning for enhver smag

Reality

På discovery+ kan du se masser af reality og komme tæt på nogle af Danmarks største og mest karismatiske personligheder, som har en humoristisk, uhøjtidelig, ærlig og modig tilgang til verden. Fascination, drømme og ekstravagance er i højsædet, når store personligheder lukker os ind i deres liv. Øen VIP - premiere d. 9/2 Otte kendte danskere har sagt ja til deres livs største udfordring. I 14 dage skal de overleve på en øde tropisk ø langt ude i Stillehavet. De otte modige deltagere, der begiver sig ud på den øde ø, er influencer Philine Roepstorff, model Oliver Bjerrehuus, danser Frederik Nonnemann, læge Charlotte Bøving, kok Thomas Rode Andersen, TV-vært Mille Gori, skuespiller Sebastian Bull og skateboarder Rune Glifberg. I 14 dage skal de otte vidt forskellige individer samarbejde om at overleve midt ude i Stillehavet, afskåret fra omverdenen og moderne hjælpemidler.

Krimi

Er du vild med krimi? Discovery+ er fyldt med både dansk og internationalt producerede krimiprogrammer, der kan få hårene til at rejse sig på selv de mest hårdhudede. Se med, når der bliver stillet skarpt på Politijagt og Vanvidsbilisterne, samt bliv klogere på nogle af de værste danske forbrydelser. Se også internationale krimidokumentarer om spektakulære sager, der viser, at virkelighed godt kan overgå fantasien. Se bl.a. The Diana Investigations’ ser nærmere på det øjeblik, Diana dør, og fortæller historien om de to vigtigste politiefterforskninger af hendes død - én i Frankrig, én i Storbritannien. Eller nye sæsoner af Murder Tapes, Evil lives here eller Peoples magazine investigates.

Underholdning

Discovery+ åbner op for en verden af tempofyldt underholdning for hele familien. Smilene er brede, nerverne kommer helt uden på tøjet og følelserne får frit spil. Fælles for underholdningsprogrammerne på discovery+ er, at der er fart på, og deltagerne bliver sat i uvante situationer. Se bl.a. De Uduelige, hvor 6 kendte under tropfører Anders Lund Madsen skal blive duelige i ikke helt almindelige spejderdiscipliner. Se også underholdningsprogrammer som Stjerner i trøjen og Over Atlanten, samt mange andre programmer, hvor kendte sættes i uvante situationer og få et fantastisk eventyr med hjem.

Dokumentar

Discovery+ er også garant for faktuelle underholdningsprogrammer og prisvindende dokumentarer, hvor du bliver taget helt tæt på nye og anderledes verdener. Vi hylder mennesker, som udfordrer grænserne for det muliges kunst og opfindelser, der ændrer liv. Oplev imponerende ingeniørkunst, ekstraordinær bilmekanik, vilde eksperimenter, overlevelsesfærdigheder i vildmarken og et fascinerende persongalleri. Der er masser af programmer på discovery+, som f.eks. dokumentarserien om Estonias forlis, der skabte spekulationer om årsagen til færgekatastrofen.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på 45 100 100, eller bliv ringet op

Så hjælper vi dig. Skriv dit nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Alt dette er inkluderet i TV-pakken

Standard-installation

En af vores montører ringer og arrangerer tid til installation af parabolantenne/flatdish og TV-boks.

Parabol

Den klassiske parabol giver dig stor signalkapacitet og krystalklar lyd- og billedkvalitet i flere rum.

TV-boks

Vores nyeste TV-boks giver dig alt på ét sted og en vidunderlig samlet oplevelse.

Allente-appen

Selvfølgelig tilbyder vi også TV i lommeformat. Allente-appen understøtter iPhone og Android, tablets, Apple TV og Samsung Smart TV.

Henter data

Vores streamingtjeneste er med i TV-pakken, uden at det koster ekstra. Så kan du se live-TV, dokumentarer og film, lige når og hvor det passer dig.