Se PGA Tour golf
Tilbage

Sport fra discovery+ 129,-

md.

Med abonnement på Sport fra discovery+ kan du se et bredt udvalg af livesport. Følg 3F Superliga, Grand Slam tennis, cykelsportens Grand Tours, motorsport fra Le Mans og Formel E og meget mere. Med discovery+ Sport kan du også se alt det bedste underholdning, når det passer dig – uden reklamer.

Du får også adgang til live-streaming af 11 tv-kanaler; Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID - Investigation Discovery & Discovery Science. Almindelige reklameblokke indgår dog i live-tv.

  • Få adgang til streaming af 11 TV kanaler
  • Få adgang til en verden af sport
  • Få adgang til discovery+ Exclusive programmer
  • Få adgang til eksklusive snigpremierer
  • Se discovery+ i hele EU
  • Ingen binding
Dplay kanaler Sport + Underholdning

Det bedste sport

discovery+ fodbold
Fodbold

Med Sport fra discovery+ kan du følge dit favorithold i 3F Superligaen. Hver runde sender discovery+ en af topholdenes kampe. Udover det bedste fra den danske liga, så kan du også se alt fra Allsvenskan og den norske Eliteserie. Derudover er der pokalfodbold i verdensklasse fra den engelske FA Cup, hvor Premiere League klubberne kan møde pokaloverraskelser fra de lavere rækker.

En verden af sport

Med discovery+ Sport får du adgang til et bredt univers af alt den bedste sport fra hele verden. Kom bl.a. på center court med discovery+ og følg tennis i verdensklasse i bl.a. Roland Garros og US Open. Discovery+ er også cykelsportens hjemmebane, hvor du bl.a. eksklusivt kan se Giro d’Italia, samt de to øvrige Grand Tours - Vuelta a España og Tour de France og en lang liste af højprofilerede cykelløb. Skal det gå hurtigere finder du også masser af motorsport fra bl.a. Le Mans og Formel E, snooker, golf fra PGA TOUR og meget mere.

Underholdning for enhver smag

Reality

På discovery+ kan du se masser af reality og komme tæt på nogle af Danmarks største og mest karismatiske personligheder, som har en humoristisk, uhøjtidelig, ærlig og modig tilgang til verden. Fascination, drømme og ekstravagance er i højsædet, når store personligheder lukker os ind i deres liv. Øen VIP - premiere d. 9/2 Otte kendte danskere har sagt ja til deres livs største udfordring. I 14 dage skal de overleve på en øde tropisk ø langt ude i Stillehavet. De otte modige deltagere, der begiver sig ud på den øde ø, er influencer Philine Roepstorff, model Oliver Bjerrehuus, danser Frederik Nonnemann, læge Charlotte Bøving, kok Thomas Rode Andersen, TV-vært Mille Gori, skuespiller Sebastian Bull og skateboarder Rune Glifberg. I 14 dage skal de otte vidt forskellige individer samarbejde om at overleve midt ude i Stillehavet, afskåret fra omverdenen og moderne hjælpemidler.

Krimi

Er du vild med krimi? Discovery+ er fyldt med både dansk og internationalt producerede krimiprogrammer, der kan få hårene til at rejse sig på selv de mest hårdhudede. Se med, når der bliver stillet skarpt på Politijagt og Vanvidsbilisterne, samt bliv klogere på nogle af de værste danske forbrydelser. Se også internationale krimidokumentarer om spektakulære sager, der viser, at virkelighed godt kan overgå fantasien. Se bl.a. The Diana Investigations’ ser nærmere på det øjeblik, Diana dør, og fortæller historien om de to vigtigste politiefterforskninger af hendes død - én i Frankrig, én i Storbritannien. Eller nye sæsoner af Murder Tapes, Evil lives here eller Peoples magazine investigates.

Underholdning

Discovery+ åbner op for en verden af tempofyldt underholdning for hele familien. Smilene er brede, nerverne kommer helt uden på tøjet og følelserne får frit spil. Fælles for underholdningsprogrammerne på discovery+ er, at der er fart på, og deltagerne bliver sat i uvante situationer. Se bl.a. De Uduelige, hvor 6 kendte under tropfører Anders Lund Madsen skal blive duelige i ikke helt almindelige spejderdiscipliner. Se også underholdningsprogrammer som Stjerner i trøjen og Over Atlanten, samt mange andre programmer, hvor kendte sættes i uvante situationer og få et fantastisk eventyr med hjem.

Dokumentar

Discovery+ er også garant for faktuelle underholdningsprogrammer og prisvindende dokumentarer, hvor du bliver taget helt tæt på nye og anderledes verdener. Vi hylder mennesker, som udfordrer grænserne for det muliges kunst og opfindelser, der ændrer liv. Oplev imponerende ingeniørkunst, ekstraordinær bilmekanik, vilde eksperimenter, overlevelsesfærdigheder i vildmarken og et fascinerende persongalleri. Der er masser af programmer på discovery+, som f.eks. dokumentarserien om Estonias forlis, der skabte spekulationer om årsagen til færgekatastrofen.

Har du brug for hjælp til bestilling?

Ring til os på 45 100 100, eller bliv ringet op

Er du ikke helt sikker på, hvilken TV-løsning der passer dig? Så hjælper vi dig gerne. Skriv dit nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Alt dette er inkluderet i TV-pakken

Parabol

Den klassiske parabol giver dig stor signalkapacitet og krystalklar lyd- og billedkvalitet i flere rum.

Standard-installation

En af vores montører ringer og arrangerer tid til installation af parabolantenne/flatdish og TV-boks.

TV-boks

Vores nyeste TV-boks giver dig alt på ét sted og en vidunderlig samlet oplevelse.

Allente-appen

Selvfølgelig tilbyder vi også TV i lommeformat. Allente-appen understøtter iPhone og Android, tablets, Apple TV og Samsung Smart TV.

Henter data

Vores streamingtjeneste er med i TV-pakken, uden at det koster ekstra. Så kan du se live-TV, dokumentarer og film, lige når og hvor det passer dig.