discovery+ sport
Tilbage

Sport fra discovery+ 129,-

md.

Med abonnement på Sport fra discovery+ kan du se et bredt udvalg af livesport. Følg 3F Superliga, Grand Slam tennis, cykelsportens Grand Tours, motorsport fra Le Mans og Formel E og meget mere. Med discovery+ Sport kan du også se alt det bedste underholdning, når det passer dig – uden reklamer.

Du får også adgang til live-streaming af 11 tv-kanaler; Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID - Investigation Discovery & Discovery Science. Almindelige reklameblokke indgår dog i live-tv.

  • Få adgang til streaming af 11 TV kanaler
  • Få adgang til en verden af sport
  • Få adgang til discovery+ Exclusive programmer
  • Få adgang til eksklusive snigpremierer
  • Se discovery+ i hele EU
  • Ingen binding
Dplay kanaler Sport + Underholdning

Det bedste sport

discovery+ fodbold
Fodbold

Med 'Sport' fra discovery+ kan du følge dit favorithold i både dansk og europæisk fodbold. Hver uge blændes der op for spændende dueller i den danske 3F Superliga.

Al den bedste sport fra hele verden
© 2021 Discovery Networks Danmark
En verden af sport

Med discovery+ Sport får du adgang til et bredt univers af alt den bedste sport fra hele verden. Kom bl.a. på center court med discovery+ og følg tennis i verdensklasse i bl.a. Roland Garros og US Open. Discovery+ er også cykelsportens hjemmebane, hvor du bl.a. eksklusivt kan se Giro d’Italia, samt de to øvrige Grand Tours - Vuelta a España og Tour de France og en lang liste af højprofilerede cykelløb. Skal det gå hurtigere finder du også masser af motorsport fra bl.a. Le Mans og Formel E., vintersport i alle afskygninger, snooker, golf og meget mere.

Underholdning for enhver smag

discovery+
© 2021 Discovery Networks Danmark
Reality

På discovery+ kan du se masser af reality og komme tæt på nogle af Danmarks største og mest karismatiske personligheder, som har en humoristisk, uhøjtidelig, ærlig og modig tilgang til verden. Fascination, drømme og ekstravagance er i højsædet, når store personligheder lukker os ind i deres liv. Vi følger bl.a. Elvira Pitzner, der er alt andet end 'Bare Elvira', Danmarks kendispar nr. 1 ‘Remee og Mathilde’ og “de danske Kardashians” - Irina the Diva og hendes familie i ‘The Olsens’. Reality-sulten kan også stilles på discovery+, hvor du bl.a. kan se Danmarks mest populære realityprogram ‘Ex on the Beach’, hvor der i alle sæsoner er drama og kærlighed på spil.

Fanget på politiets kamera på discovery+
© 2021 Discovery Networks Danmark
Krimi

Er du vild med krimi? Discovery+ er fyldt med både dansk og internationalt producerede krimiprogrammer, der kan få hårene til at rejse sig på selv de mest hårdhudede. Se bl.a. hæsblæsende vanvidskørsel i 'Fanget på Politiets Kamera' og bliv klogere på nogle af Danmarks største og mest skræmmende forbrydelser, fortalt af de mennesker, der oplevede dem på helt tæt hold i 'Forbrydelser der rystede Danmark'. Se også internationale krimidokumentarer om spektakulære sager, der har fyldt i verdenspressen; bl.a. 'Who Killed Epstein', 'Ted Bundy: Mind Of A Monster' og mange flere. Discovery+ har krimiprogrammer til mange timer med tæppet op foran øjnene i sofaen.

discovery+
© 2021 Discovery Networks Danmark
Underholdning

Discovery+ åbner op for en verden af tempofyldt underholdning for hele familien. Smilene er brede, nerverne kommer helt uden på tøjet og følelserne får frit spil. Fælles for underholdningsprogrammerne på discovery+ er, at der er fart på, og deltagerne bliver sat i uvante situationer. Se bl.a. 'Over Atlanten', hvor bølgerne går højt, når seks nye, kendte danskere tager på deres livs eventyr, 'Jaget Vildt - Kendte på flugt' hvor otte kendte er på flugt fra et hold professionelle efterforskere eller 'Stjerner i trøjen', hvor glitter og glamour er skiftet ud med grusgrave og geværer for 12 kendte danskere. Se dette og meget mere underholdning på discovery+.

discovery+
© 2021 Discovery Networks Danmark
Dokumentar

Discovery+ er også garant for faktuelle underholdningsprogrammer og prisvindende dokumentarer, hvor du bliver taget helt tæt på nye og anderledes verdener. Vi hylder mennesker, som udfordrer grænserne for det muliges kunst og opfindelser, der ændrer liv. Oplev imponerende ingeniørkunst, ekstraordinær bilmekanik, vilde eksperimenter, overlevelsesfærdigheder i vildmarken og et fascinerende persongalleri. Der er masser af programmer på discovery+. Det svære bliver at bestemme sig for, hvor du skal starte.

Har du brug for hjælp til bestilling?

Ring til os på 45 100 100, eller bliv ringet op

Er du ikke helt sikker på, hvilken TV-løsning der passer dig? Så hjælper vi dig gerne. Skriv dit nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Alt dette er inkluderet i TV-pakken

Parabol

Den klassiske parabol giver dig stor signalkapacitet og krystalklar lyd- og billedkvalitet i flere rum.

Standard-installation

En af vores montører ringer og arrangerer tid til installation af parabolantenne/flatdish og TV-boks.

TV-boks

Vores nyeste TV-boks giver dig alt på ét sted og en vidunderlig samlet oplevelse.

Allente-appen

Selvfølgelig tilbyder vi også TV i lommeformat. Allente-appen understøtter iPhone og Android, tablets, Apple TV og Samsung Smart TV.

Henter data

Vores streamingtjeneste er med i TV-pakken, uden at det koster ekstra. Så kan du se live-TV, dokumentarer og film, lige når og hvor det passer dig.