Klassikerne på HBO Nordic Serierne som ændrede TV-historien

HBO er en institution når det kommer til TV-serier med nye og gamle klassikere som Chernobyl, The Handmaid's Tale og Game of Throne. Vi lever virkelig i TV-seriernes guldalder og listen af successerier fra HBO bliver bare længere og længere hvert år. Herunder har vi samlet nogle af HBO Nordics mest populære serier. Find en gammel favorit eller giv dig i kast med den serie du længe gerne har villet se!

True detective, the Sopranos, Game of Thrones

Mest sete serier fra HBO Nordic

Sådan finder du HBO Nordic-indholdet

Allente-appen

Du kan finde forslag til aktuelle HBO-Nordic øverst oppe på appens forside. Ellers kan du finde hele udvalget under fanen 'Samlinger'.

 1. Tryck på Mer längst ner till höger i menyn
 2. Välj Kanalhus
 3. Scrolla fram till och välj HBO Nordic. Du kan även välja HBO Nordic Kids för att ta del av hela barninnehållet.

OnePlace-boksen

I OnePlace-boksen præsenteres film, serier og udvalgt HBO Nordic-indhold i hovedmenuen (blå knap). Du kan også finde alt fra både HBO Nordic og HBO Nordic Kids under fanen 'Samlinger'.

 1. Tryk på den på knap på fjernbetjeningen
 2. Vælg Film & Serier
 3. Vælg 'Samlinger' til venstre i menuen
 4. Vælg HBO Nordic eller HBO Nordic Kids

Andre TV-bokse

Hvis du har en HD-box Smart, HD-box On Demand eller HD-box 500 GB, så kan du finde HBO-indholdet under fanen 'Samlinger', eller under 'Film' og 'Serier' i streamingtjenesten.

 1. Tryk på On Demand-knappen på din fjernbetjening
 2. Vælg en af fanerne, 'Serier', 'Film' eller 'Samlinger'
 3. Gå et trin ned og vælg HBO Nordic

Med vores streamingtjeneste kan du streame serier, film og dine TV-kanaler hvor og når du har lyst. Vælg selv om du vil se på mobil, tablet, computer, Apple TV, Samsung Smart TV eller direkte via din TV-boks.

Ofte stillede spørgsmål

  
 • Hvad er fordelen ved at abonnere på HBO Nordic via Allente i stedet for at have et almindeligt abonnement?

  Der findes mange fordele ved at have HBO Nordic som tilvalg hos os. Vi har flere funktioner, som gør brugeroplevelsen bedre. Her er et eksempel på nogle af dem:

  Fortsæt med at se
  Med HBO Nordic hos os er det lettere at gå tilbage til den serie, som du så sidst. Vi præsenterer 'Forsæt med at se' øverst i menuen på alle vores enheder, uanset om du ser TV på din Oneplace eller via appen på din mobil.

  Personlige anbefalinger
  Snart kommer vi til at give dig personlige anbefalinger direkte i appen eller TV-boksen. Vi kommer til at foreslå film og serier i samme genre, som nogle af de, du har set tidligere. På sigt bliver det derfor endnu nemmere at finde indhold du kan lide.

  Stemmesøgning med OnePlace TV-boksen
  Glem alt om at skrive og scrolle. Har du en OnePlace TV-boks, så kan du helt simpelt sige til fjernbetjeningen, hvad du vil se. Søgeresultatet vil derefter komme op på skærmen. Hvis en film eller serier er tilgængelig hos flere af vores indholdsleverandører, så kan du vælge om du vil se indholdet fra HBO Nordic, eller en af de andre alternativer.

  God pris og alt på én faktura
  Udover alle de smarte funktioner, som gør brugeroplevelsen bedre og mere enkel, så får du mulighed for at købe HBO Nordic til 79 kr./md., hvilket er mindre end den anbefalede markedspris på 99 kr./md. Derudover har du alt din underholdning samlet på samme faktura.

 • 
 • Får jeg adgang til det samme indhold, når jeg køber HBO Nordic via Allente, som hvis jeg har en almindelig HBO Nordic-konto?

  Ja. Når du har tilvalgspakken HBO Nordic hos os, så får du tilgang til alle de film og serier, som du også ville få adgang til med en konto direkte hos HBO Nordic.

 • 
 • Får jeg adgang til HBO Nordics app, når jeg køber abonnement via jer?

  Nej, når du køber tilvalgspakken HBO Nordic hos Allente, så finder du alt indholder derfra i vores streamingtjeneste. Du får altså ikke adgang til HBO Nordics app.

 • 
 • Hvordan ved jeg om en serie er fra HBO eller en anden indholdsleverandør?

  I hovedmenuen præsenteres film og serier fra alle indholdsleverandører. Du kan altid se de forskellige indholdsleverandørers logo i billedet på skærmen, og på den måde ved du altid om serien, du vælger, er fra HBO Nordic eller fra en af vores andre indholdsleverandører.

  Under 'Film & Serier' > Samlinger, kan du vælge HBO Nordic. Så finder du kun indhold fra HBO Nordic. Du kan endda vælge HBO Nordic Kids for at se et samlet udvalg af HBO Nordics indhold til børn.

 • 
 • Jeg har allerede et HBO Nordic-abonnement. Kan jeg overføre det til Allente?

  Nej, du i så fald er du nødt til at opsige dit nuværende abonnement hos HBO Nordic og tilkøbe pakken HBO Nordic igen via Allente.

  Når du køber HBO Nordic hos os får du tilgang til alt det samme indhold, blot via Allentes streamingtjeneste.

 • 
 • Kan jeg overføre historikken over sete serier fra mit tidligere HBO Nordic-abonnement til Allente?

  Nej, desværre ikke. Alt HBO Nordic-indhold hos Allente er knyttet til vores egen streamingtjeneste. Det er ikke muligt at overføre information mellem HBO Nordics app og vores egen.

 • 
 • Kan jeg overføre mine favoritter fra mit tidlingere HBO Nordic-abonnement til Allente?

  Nej, desværre ikke. Alt HBO Nordic-indhold hos Allente er knyttet til vores egen streamingtjeneste. Det er ikke muligt at overføre information mellem HBO Nordics app og vores egen.

 • 
 • Hvorfor ligger indholdet fra HBO Nordic og Netflix samme sted i TV-boksen?

  Netflix har deres egen app. Netflix-appen er installeret på forhånd i OnePlace TV-boksen under Apps og Spil, og hvis du har en Netflix-konto, så kan du finde alt Netflix-indhold deri.

  Du skal ikke tilgå indhold fra HBO Nordic i deres app, men i stedet i Allente-appen, hvor alt indholdet fra HBO Nordic er samlet. Derfor kan du finde indholdet sammen med alt vores øvrige indhold, fra andre indholdsleverandører. Dit HBO Nordic-abonnement kommer også til at fremgå af din faktura fra Allente.