Allente

Hjertelig velkommen til Allente

Fra i dag er Canal Digital og Viasat blevet til én virksomhed – Allente. Det betyder, at vi fremover sammen vil arbejde for, at give alle vores kunder det største og bedste udvalg. Nemt og enkelt! Derfor vil vi være de største på underholdning 😃

Allentes pakker

Med det nye Allente, så har du stadig adgang til alt det fantastiske TV, som du havde tidligere. Vores grundpakker har dog ændret navn, og så er der blevet tilføjet ekstra indhold i forhold til dét, du havde i din pakke før. Vores tre nye pakker hedder:

Basic
Standard
Premium

Du kan se et overblik over vores nye pakker her. Det er selvfølgelig også stadig muligt at købe tilvalgspakker fra C More, HBO og Discovery+.

De nye navne på pakkerne vil fremgå af din faktura fra juni måned og fremover.

Spørgsmål og svar om Allente

Om dit abonnement

 • Hvordan påvirker det mig at Canal Digital bliver til Allente?

  Du kan roligt glæde dig. Vi skal nok sørge for, at overgangen fra Canal Digital til Allente sker nemt og enkelt. Du har fortsat adgang til dit indhold præcis som før, din faktura/betalingsservice vil komme på samme måde, og du kan også stadig logge ind på Min side som før.

  Til gengæld kan du som noget nyt finde os på allente.dk, hvor du kan se, at vi har skiftet Canal Digital ud med Allente.

 • Vil mit abonnement ændre sig?

  Ja, du får adgang til vores helt nye pakker med masser af fantastisk indhold - både det, du allerede kender og nyt spændende indhold. Se mere om de nye pakker her.

 • Har I fået nye pakker?

  Da du allerede er kunde hos os, så beholder du den pakke og eventuelle tillægstjenester, som du havde i forvejen, medmindre du selv ændrer på abonnementet.

  Selvom pakkerne skifter navn for vores nye kunder, så vil du fortsat have adgang til præcis det indhold, som du har i din pakke i dag. Der er ingen forskel på indhold i pakken, som du har fra Canal Digital, og den tilsvarende pakke for nye kunder med et nyt pakkenavn.

  Tre nye navne på vores pakker

  Grundpakken Lokal får nyt navn og hedder Basic.

  Sport vil fremover hedde Sport Standard.

  TV i flere rum beholder sit navn.

  Du vil se de nye navne på din faktura i april.

 • Skal jeg have nyt udstyr og en ny TV-boks fra Allente for at modtage TV-signal?

  Nej, TV-boks og andet udstyr du har, vil fungere på samme måde som tidligere.

Om din faktura

 • Hvem vil jeg modtage faktura fra?

  Din næste faktura, som kommer i april, vil komme fra Canal Digital som den plejer.

  Du vil modtage den første faktura fra Allente i maj 2021. I din netbank vil du fortsat kunne se Canal Digital som betalingsmodtager. Allentes tjenester vil fortsat blive leveret af Canal Digital, og derfor vil Canal Digital stå som betalingsmodtager lidt tid endnu.

 • Skal jeg oprette ny betalingsservice-aftale?

  Nej, din betalingsservice fortsætter uændret.

Om Min side

Om Vilkår

 • Kan jeg opsige mit abonnement som følge af denne ændring?

  Der gælder samme vilkår vedrørende opsigelse, da dit abonnement fortsætter som før. Vi vil selvfølgelig gerne have dig med på vores spændende rejse, men du er selvfølgelig velkommen til at kontakte kundeservice på telefon, hvis du ønsker at opsige dit abonnement.