28-02-23 Disney Channel, Disney Junior og National Geographic Wild udgår

Ændringer i indhold d. 28/2 2023

Den 28. februar 2023 udgår Disney Channel, Disney Junior og National Geographic Wild fra vores TV-pakker og arkiver. Er du tidligere Viasat-kunde, og har du en eller flere af disse kanaler i din TV-pakke, så læs med her.

Disneys TV-kanaler Disney Channel, Disney Junior og National Geographic Wild samt streamingindhold fra Disney forsvinder i Viaplay-appen og fra din TV-boks. Hovedkanalen National Geographic forbliver i din TV-pakke – her kan du fortsat se spændende fakta- og naturprogrammer.

Vi har de seneste år set faldende seertal på disse kanaler, og vi har derfor valgt at kigge på andet indhold, der bedre kan matche vores kunders ønsker.

Hvis du er en af dem, der har nydt kanalerne, er der heldigvis stadig masser af børneunderholdning og naturprogrammer til hele familien i din TV-pakke. Læs mere i nedenstående afsnit.

Børnene kommer ikke til at kede sig
Børnene kommer ikke til at kede sig, for din TV-pakke er heldigvis proppet med god børneunderholdning! Vi kan varmt anbefale alle de sjove serier, film og programmer på DR Ramasjang, Nickelodeon, Nicktoons, Nick Jr., Boomerang og Cartoon Network. Derudover findes der også masser af streaming til små og store børn på Viaplay.

Du kan stadig se masser af natur-, historie-, og faktaprogrammer.
Er du også til fakta- og naturprogrammer, kan du se fascinerende dokumentarer og historieprogrammer på kanaler som National Geographic, Viasat Nature, Viasat Explore, Viasat History, History, History 2, BBC Earth og Animal Planet.

 

Spørgsmål og svar

 • Hvilke TV-kanaler udgår?

  De kanaler, der udgår, er Disney Channel, Disney Junior og National Geographic Wild.

  NB! TV-kanalen National Geographic vil fortsat være en del af vores TV-pakker og vil derfor ikke udgå.

 • Hvilket streamingindhold udgår?

  Indhold fra Disney Channel og Disney Junior (tilgængeligt i Viaplay-appen og på tidligere Viasat-bokse). I tidligere Viasat-bokse har indholdet også været tilgængeligt til download.

 • Hvornår udgår TV-kanalerne og streamingindholdet?

  Kanalerne og streamingindholdet udgår den 28. februar 2023.

 • Hvorfor udgår TV-kanalerne og indholdet?

  Vi gennemgår løbende vores aftaler og har valgt ikke at forlænge vores nuværende aftale med Disney som distributør. Vi har de seneste år set faldende seertal på disse kanaler, og vi har derfor valgt at kigge på andet indhold, der bedre kan matche vores kunders ønsker. TV-kanalen National Geographic vil fortsat være en del af vores tilbud og vil derfor ikke udgå fra din TV-pakke.

 • Vil prisen blive reduceret, nu når noget indhold udgår?

  Nej, prisen vil fortsat være den samme. Vi gennemgår løbende vores sortiment og arbejder på at sikre, at vores indhold i TV-pakkerne er så attraktivt som muligt for vores kunder.

 • Hvilket børneindhold kan mine børn fortsat se?

  Til børnene kan vi anbefale alle de sjove serier, film og programmer på DR Ramasjang, Nickelodeon, Nicktoons, Nick Jr., Boomerang og Cartoon Network. Derudover findes der også masser af streaming til små og store børn på Viaplay.

 • Hvad kan jeg se i stedet for National Geographic Wild?

  Vi tilbyder stadig National Geographic TV-kanalen. Derudover har vi andre TV-kanaler, der viser natur- og faktaprogrammer. Fx. Viasat Nature, Viasat Explore, Viasat History, History, History 2, BBC Earth samt Animal Planet.

 • Vil der være noget nyt indhold, der erstatter det gamle?

  Nej, ikke lige nu, men vi gennemgår løbende vores sortiment og arbejder hele tiden på at gøre indholdet af vores TV-pakker så attraktivt som muligt for vores kunder.

 • Kan jeg opsige mit abonnement?

  Du kan altid opsige dit abonnement med en måneds varsel til udgangen af en kalendermåned. Hvis dit abonnement er i en bindingsperiode, vil opsigelsen tidligst træde i kraft, når bindingsperioden udløber.
  Denne kanalændring gør ikke, at du kan opsige dit abonnement før tid, da det anses for at være af mindre betydning.

 • Hvordan er jeg blevet informeret om denne ændring?

  Vi har informeret alle kunder om dette via vores hjemmeside. Informationen er også blevet sendt ud til de kunder, som vi har en e-mailadresse på.