Nu bliver vi også til Allente Danmark A/S på papiret

Den 31. maj 2022 tager vi endnu et skridt i sammenlægningen af Viasat og Canal Digital. Det betyder, at vi rent juridisk også kommer til at hedde Allente Danmark A/S på papiret. Det tidligere Viasat og Canal Digital får dermed officielt samme virksomhedsnavn og også ét fælles CVR-nummer 13879842.

Som kunde vil du fra d. 31. maj 2022 bemærke, at der vil stå Allente Danmark A/S på dine kontoudtog fra banken og dine fakturaer fra os. Vi beholder dog stadig det samme bankgironummer, så uanset om du tidligere har betalt dine Allente-fakturaer til VCB Denmark A/S eller Canal Digital Danmark A/S, kan du fortsætte dine betalinger til den samme modtagerkonto som hidtil.

I forbindelse med ændringen af virksomhedsnavn og fælles CVR-nummer, har vi også opdateret vores aftalevilkår, som er gældende pr. 31. maj 2022. Du finder de nye aftalevilkår her.

Spørgsmål og svar

  
 • Hvilke ændringer er der tale om?

  Viasat og Canal Digital blev til Allente i 2021. Selvom vi har ændret vores navn til Allente, har vi fortsat været splittet op i to selvstændige virksomheder. Det er det, vi ændrer på den 31. maj 2022, hvor selskaberne VCB Denmark A/S og Canal Digital Danmark A/S rent juridisk samles i selskabet Allente Danmark A/S med CVR-nummer 13879842.

  For dig betyder det, at du fremadrettet har dit abonnement hos Allente Danmark A/S samt opkræves af og betaler til Allente Danmark A/S.

 • 
 • Hvorfor ændrer I jeres abonnementsvilkår?

  Vores abonnementsvilkår bliver opdateret, så de fremadrettet henviser til det nye selskabsnavn, Allente Danmark A/S, som erstatter de nuværende selskabsnavne VCB Denmark A/S og Canal Digital Danmark A/S. På den måde afspejler abonnementsvilkårene den aftale, der er indgået mellem dig og Allente.

 • 
 • Jeg betaler via Betalingsservice. Skal jeg tilmelde mig en ny Betalingsservice-aftale med Allente?

  Hvis du i dag har en Betalingsservice-aftale med Canal Digital Danmark A/S, skal du ikke foretage dig noget, da denne automatisk vil blive ændret til en Betalingsservice-aftale med Allente Danmark A/S.

  Hvis du i dag har en Betalingsservice-aftale med VCB Denmark A/S og har givet os tilladelse til at overføre din aftale, så skal du ikke foretage dig noget, da din nuværende aftale dermed vil blive ændret til en Betalingsservice-aftale med Allente Danmark A/S.

  Har du i dag en Betalingsservice-aftale med VCB Denmark A/S, og har du ikke givet os tilladelse til at overføre din aftale, så vil din nuværende Betalingsservice-aftale udløbe den 31. maj 2022, og du vil i stedet blive opkrævet via faktura fra juni måned. Du kan dog stadig nå at overføre din Betalingsservice-aftale til og med den 30. maj 2022. Se hvordan du giver os din tilladelse i de mails, SMS’er eller breve vi har sendt til dig. Vi er også klar til at hjælpe dig i kundeservice på tlf. 45 100 100.

 • 
 • Jeg betaler via faktura. Hvad betyder ændringerne for mig?

  Som kunde vil du fra juni måned 2022 bemærke, at der vil stå Allente Danmark A/S på dine fakturaer fra os. Vi beholder dog stadig det samme bankgironummer, så uanset om du tidligere har betalt dine Allente-fakturaer til VCB Denmark A/S eller Canal Digital Danmark A/S, kan du fortsætte dine betalinger til den samme modtagerkonto som hidtil.

 • 
 • I ændrer virksomhedsnavn til Allente Danmark A/S. Har ændringen nogen betydning for mit abonnement?

  Nej, der er udelukkende tale om, at de to virksomheder VCB Denmark A/S og Canal Digital Danmark A/S bliver til ét selskab og ændrer navn til Allente Danmark A/S. Alt i forhold til din TV-pakke forbliver som før.

 • 
 • Hvornår træder ændringen i kraft?

  VCB Denmark A/S og Canal Digital Danmark A/S bliver officielt til Allente Danmark A/S den 31. maj 2022. Den 31. maj 2022 vil vores nye opdaterede abonnementsvilkår også være gældende fra.

  Som kunde vil du fra juni måned 2022 bemærke, at der vil stå Allente Danmark A/S på dine kontoudtog fra banken og dine fakturaer fra os.

Fuld oversigt på Min Side

Se din faktura