MTV Hits lukker

Kanalen MTV Hits lukker d. 30. nov. 2021. Er du tidligere Viasat kunde, og er kanalen MTV Hits en del af din TV-pakke i dag, så udgår den af din TV-pakke i slutningen af november.

MTV Hits ligger på kanalplads 56 og findes bl.a. i TV-pakkerne Viasat Mellem og Total.

Har du spørgsmål?
Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os på 45 100 100, hvis du har spørgsmål. Du kan også fange os på chatten.

Spørgsmål & svar

 • Hvorfor kan jeg ikke finde kanalen MTV Hits?

  MTV Hits lukker den 30. november 2021 og vil efterfølgende ikke længere være en del af din TV-pakke, hvis du f.eks. har Viasat Mellem- eller Totalpakken. MTV Hits forsvinder fra din programpakke, da vi skal gøre plads til nyt og spændende indhold, som vi håber at kunne præsentere for dig i 2022.

  Du er velkommen til at holde dig opdateret på allente.dk, hvor vi vil informere om nyt indhold, så snart det bliver aktuelt.

 • Hvorfor forsvinder MTV Hits fra min TV-pakke?

  MTV Hits forsvinder fra din TV-pakke den 30. november 2021, da vi skal gøre plads til nyt og spændende indhold, som vi håber at kunne præsentere for dig i 2022. Du er velkommen til at holde dig opdateret på allente.dk, hvor vi vil informere om nyt indhold, så snart det bliver aktuelt.

 • Bliver mit abonnement billigere, nu hvor MTV Hits ikke længere er en del af min TV-pakke?

  Prisen på din TV-pakke forbliver den samme. Vi arbejder på at kunne præsentere dig for nyt og spændende indhold i 2022. Du er velkommen til at holde dig opdateret på allente.dk, hvor vi vil informere om nyt indhold, så snart det bliver aktuelt.

 • Har jeg kanalen MTV Hits?

  MTV Hits indgår bl.a. i Viasat Mellem- og Totalpakken. Kanalen ligger på kanalplads 56. Er MTV Hits en del af din TV-pakke i dag, så vil du miste den efter den 30. november 2021.

 • Hvornår vil jeg miste MTV Hits?

  MTV Hits lukker den 30. november 2021, og kanalen vil ikke være tilgængelig efter denne dato.

 • Har I andre musikkanaler?

  Ja, vi har kanalen MTV 00s, der er et godt alternativ til MTV Hits.

 • Kommer der nye kanaler, der vil erstatte MTV Hits, og hvornår kommer de?

  Vi arbejder på højtryk på at kunne tilføje nyt og spændende indhold til vores TV-pakker, men det er for tidligt at nævne hvilket indhold, samt hvornår det kommer, da aftalerne endnu ikke er helt på plads. Du er velkommen til at holde dig opdateret på allente.dk, hvor vi vil informere om nyt indhold, så snart det bliver aktuelt.

 • Kan jeg opsige mit abonnement?

  Ønsker du at opsige dit abonnement gælder almindelige opsigelsesvilkår – 1 måned + løbende måned. Vi håber dog, at du har lyst til at fortsætte dit abonnement hos os. Inden længe håber vi at kunne præsentere dig for nyt og spændende indhold. Du er velkommen til at holde dig opdateret på allente.dk, hvor vi vil informere om nyt indhold, så snart det bliver aktuelt.