Virksomheder og institutioner

TV til erhverv

Allente Erhverv tilbyder det bedste udvalg af TV-indhold til virksomheder, institutioner og hoteller. Med vores skræddersyede programpakker kan du vise TV til medarbejdere, kunder og gæster.

TV til virksomheder og institutioner
Det bedste TV-indhold

Hos Allente får du adgang til de største sportsbegivenheder, nyheder fra ind- og udland og en hel verden af underholdning.

På en måde der passer dig

Vi leverer skræddersyede TV-pakker, uanset om du ønsker at streame indholdet via en af vores TV-apps, få TV-signalet via parabol eller har fiber.

Enkelt og trygt

Vi hjælper dig i gang. Har du brug for hjælp, er vi aldrig mere end en telefonsamtale væk. Du kan træffe os alle hverdage.

TV til

Antenneforeninger

Allente tilbyder TV til uafhængige antenneforeninger og boligforeninger. Med et bredt udvalg af kanaler kan vi udforme en TV-løsning, der sikrer jeres medlemmer det bedste TV til konkurrencedygtige priser.

Læs mere
TV til

Offentlig visning

Vi tilbyder et stort udvalg af kanaler til visning på barer og restauranter, i butikker og på cafeer. Lad os i fællesskab finde frem til den bedste løsning for jer.

Læs mere
TV til

Hoteller

Hvad skal jeres hotelgæster se på TV? Vi tilbyder mere end 80 kanaler, som I kan kombinere efter ønske. Vi giver et godt tilbud på den bedste løsning og sikrer, at I får de rigtige rettigheder.

Læs mere
TV til

Virksomheder og institutioner

Med en erhvervsaftale kan I vise TV i jeres virksomhed. Vi har et udbud af mere end 80 populære kanaler, som I kan kombinere efter ønske.

Læs mere

Unikke løsninger

Vi har ingen fast model for, hvordan jeres TV-løsning skal være sammensat. Alle foreninger, hoteller, virksomheder og institutioner er forskellige og har unikke behov.

Unikke løsninger

Sammensæt selv

Vi leverer løsninger tilpasset jeres behov. Sammensæt selv, hvad jeres medlemmer, kunder eller brugere skal se. Vi har over 80 populære kanaler at vælge imellem - mange af dem i HD.

Sammensæt selv

PlayMaker

Skræddersyet streaming til antenneforeninger og andre med behov for at levere en stabil service i eget navn til sine brugere. Vi bakker op om foreningens selvstændighed.

PlayMaker

Vores TV-apps

TV-app til erhverv

Med vores nye TV-app kan I nu få premium underholdning hvad enten det er på en institution, en boreplatform, et kontor eller på et hospital.

Læs mere
TV på hotellet endelig like bra som hjemme

TV-app til hoteller

Vi har udviklet en TV-app som giver jeres gæster den funktionalitet man forventer i 2023 og som er en nem og cost-effektiv løsning for hotellet.

Læs mere

Vi er her for at hjælpe

Vi tilbyder god tv-underholdning til dine medarbejdere, gæster eller kunder, og hjælper dig med at skræddersy en løsning til din virksomhed. Send din forespørgsel og vi kontakter dig.