Tv på hytta

Disse streamingtjenester giver Allente adgang til

En hel verden af film, serier, sport og underholdning venter! Fra HBO Nordic og C More til Viaplay og Paramount+ – her ser du en oversigt over alle streamingtjenester, som Allente tilbyder.

Det er let at fare vild i junglen af streamingmuligheder. Aldrig har vi haft så meget indhold at vælge imellem, og udvalget bliver stadig større. Derfor har vi laget en oversigt over alle de streamingtjenester, som Allente tilbyder, så du nemmere kan finde frem til det indhold, der passer til dig.

Disse streamingtjenester ligger i Allente-appen:

HBO Nordic

Med HBO Nordic får du de serier, som alle snakker om. De allerbedste, prisbelønnede serier som Game of Thrones, The Handmaid's Tale og Billions, for at nævne nogle stykker. Den er ganske enkelt uundværlig for serieelskere! Her venter der også hundredvis af film og dokumentarer og massevis af indhold til børn.

Gå til HBO Nordic

Viaplay Film & Serier

Viaplay er en af Nordens største streamingtjenester, der er fuld af eksklusive serier og tusindvis af film. Her kan du blandt andet finde anmelderroste nordiske krimiserier som Wisting, Rig 45 og Den russiske ambassadør.

Gå til Viaplay Film & Serier

BBC

Om det er britisk humor, krimi eller historiske dramaer, som står øverst på din favoritliste, er du sikret timevis af det hele med BBC. Se hele sæsoner af populære tv-programmer som Top Gear og QI, krimiserier som An Inspector Calls og Maigret samt en række dokumentarer.

Gå til BBC

National Geographic Now

Udforsk alle dele af vores historie, natur og univers gennem et stort udvalg af storslåede produktioner fra verdens største faktabaserede mærkevare.

Gå til National Geographic Now

Paramount+

Med Paramount+ kan de se de største seersuccesser fra Paramount Pictures, tonsvis af humor fra Comedy Central og de populære ungdomsserier fra MTV. Fra nye storfilm og gamle klassikere – med Paramount+ har du altid en god film på lager.

Gå til Paramount+

C More

Med C More får du adgang til tusindvis af film og serier – fra eksklusive tv-serier, skandinaviske perler, storfilm fra Hollywood og gode, gamle klassikere. C More har også flere af sine egne produktioner og massevis af indhold til børn.

Gå til C More

TVNorge

Vidste du, at du kan se hele sæsoner af nogle af TVNorges allermest populære tv-serier, helt uden reklamer og uden ekstra omkostninger? Her finder du også en god dosis reality shows, quizzer og faktaprogrammer.

Ugesarkivet

Alt det, du gik glip af på tv over den sidste uge, finder du i ugesarkivet. Her venter en lang række programmer, der er tilgængelige i syv dage, efter de er blevet sendt på tv, så du nemmere kan se det, du ønsker, når du har lyst. Alle vores kunder har adgang til Ugesarkivet.

Gå til Ugesarkivet

Streaming uden Allente-appen

Ud over de streamingtjenester, der ligger i Allente-appen, er det muligt at købe adgang til Discovery+, Viaplay og Netflix.

Det, du har adgang til at streame, afhænger af, hvilket abonnement du har.
Her kan du se, hvad du har adgang til at streame i dit abonnement.

Sådan kommer du i gang med at streame på forskellige enheder
Streaming: Ofte stillede spørgsmål