Cabin

Alt det, du undrer dig over i forhold til streaming

Hvad har jeg adgang til at streame, hvordan henter jeg film og serier, og kan jeg bruge Allente-appen på min ferie? Her finder du svar på de spørgsmål, vi ofte får om streaming og Allente-appen.

Spørgsmål og svar: Allente-appen

Hvad er Allente-appen?

Allente-appen er vores egen app – en streamingtjeneste, der kan hentes til smartphone, tablet, Apple TV 4 og Samsung Smart-TV.

Er Allente-appen gratis?

Ja, den er gratis for alle vores kunder.

Hvordan finder jeg ud af, hvad jeg har adgang til at streame i mit abonnement?

Her kan du se, hvad du har adgang til at streame i dit abonnement.

Hvad betyder offline og download af film af serier?

Du skal bruge Allente-appen til at hente indhold. Offline og download betyder, at du kan hente film og serier og se dem senere – når du ikke har adgang til internettet (er offline).

Pas på med at hente appen, når du er tilsluttet Wi-Fi, så du slipper for at bruge din kostbare data på din mobil. Du jar adgang til det indhold, du henter, i 30 dage.

Kan jeg bruge appen på ferie i udlandet?

Ja, du kan se tv i appen, mens du er på ferie i EU-lande og EØS-landene Island og Liechtenstein. Det betaler du ikke noget ekstra for, hvis du er tilsluttet Wi-Fi eller ser det indhold, du allerede har hentet. På den måde kan du undgå at anvende kostbar data på din mobil.

Spørgsmål og svar: Streaming

Hvor mange titler tilbyder Allente til streaming?

Vi har langt over 20.000 titler, der er tilgængelige for vores kunder at streame. Hvor mange titler som du har adgang til afhænger af, hvilken kanalpakke du abonnerer på.

Skal jeg bruge en harddisk for at streame?

Nej, du skal kun bruge harddisk, hvis du ønsker at hente indhold.

Er det nødvendigt med internet for at streame?

Ja, du skal være tilsluttet internettet for at streame, uanset hvilken enhed, du vil streame på: mobil, tablet, Apple TV4 eller nyere, Samsung Smart-TV eller din dekoder fra Allente.

Hvorfor oplever jeg, at billederne hakker og stopper, når jeg streamer?

Det skyldes ofte fejl på internettet, dårlig eller svag internetforbindelse eller meget trafik på nettet der, hvor du er.

Hvad er streaming?
Sådan kommer du i gang med at streame på forskellige enheder
Disse streamingtjenester giver Allente adgang til