Ny måde at streame indholdet fra HBO Max

Den 26. september lancerer vi en ny måde at streame indholdet fra HBO Max – som giver overblik over alle film, serier, dokumentarer og børneindhold fra HBO Max direkte i Allente-appen.

Indtil nu har det kun været muligt for os at præsentere et udvalg af HBO Max-indhold i Allente-appen og Allente 1- og OnePlace-boksene. Hele kataloget af film og serier har kun været tilgængeligt i HBO Max-appen. Men nu giver HBO Max os mulighed for at præsentere hele deres sortiment for dig direkte i Allente-appen. Når du har valgt, hvad du vil se, så sender vi videre til at se det i HBO Max-appen.

I Allente-appen kan du finde alle titlerne præcis som du plejer, men du skal afspille dem via HBO Max-appen. 

I første omgang vil det fungere lidt forskelligt afhængigt af enheden.

Da vi går over til en ny måde at streame indholdet fra HBO Max på, fjerner vi arkivet med nuværende HBO Max-titler (HBO Nordic) i Allente-appen og vores TV-bokse. Det vil i overgangsperioden være tilgængeligt, men forsvinde 16. oktober. 

Download HBO Max-appen til din/dine enheder allerede i dag. Aktivér din HBO Max-konto nederst for at komme i gang med at streame HBO Max.

Sådan aktiverer du HBO Max

For at streame film og serier fra HBO Max fra den 16. oktober skal du først aktivere din HBO Max-konto og tilknytte den dit Allente-abonnement - hvis du ikke allerede har gjort det. Følg trinnene, så er du straks i gang.

  
 • Jeg har aldrig tidligere brugt HBO Max

  1. Gå til HBO Max aktiveringssida här.
  2. Fortsæt aktiveringen ved først at logge ind med din Allente-konto, derefter sendes du videre til HBO Max. Har du ikke oprettet en Allente-konto? Klik her.
  3. Udfyld dine oplysninger, vælg et kodeord og bekræft.
  4. Åbn HBO Max-appen på din enhed, log ind med dine oplysninger, som du netop har oprettet og begynd at se TV.

 • 
 • Jag har allerede en aktiv HBO Max-konto direkte hos HBO Max

  1. Gå til HBO Max aktiveringssiden her.
  2. Fortsæt aktiveringen ved først logge ind med din Allente-konto, og derefter bliver du sendt videre til HBO Max. Har du ikke oprettet en Allente-konto? Klicka her.
  3. Udfyld dine oplysninger, vælg et kodeord og bekræft.
  4. Nu får du valget om at knytte dine konti sammen. Kontoen du har direkte hos HBO Max opsiges automatisk og bliver erstattet af dit Allente-abonnement. Du beholder dine instillinger, profiler og tidligere visningshistorik hos HBO Max.
  5. Åbn HBO Max-appen på din enhed, log ind med oplysningerne, som du netop har oprettet og begynd at streame.

  OBS! Husk, at logge ud af HBO Max-appen med den gamle konto inden du forsøger se TV med den konto, som er koblet til dit Allente-abonnement.

 • 
 • Jag har allerede en aktiv HBO Max-konto via en anden distributør

  1. Gå til HBO Max aktiveringssiden her.
  2. Fortsæt aktiveringen ved først logge ind med din Allente-konto, og derefter bliver du sendt videre til HBO Max. Har du ikke oprettet en Allente-konto? Klik her.
  3. Udfyld dine oplysninger, vælg et kodeord og bekræft.
  4. Nu får du valget om at knytte dine konti sammen. Du beholder dine instillinger, profiler og tidligere visningshistorik hos HBO Max, men hvis du har et aktivt HBO Max-abonnement via en anden operatør, er du nødt til selv at opsige abonnementet/den del af abonnementet hos den tidligere distributør for at undgå at blive faktureret dobbelt for samme indhold.
  5. Åbn HBO Max-appen på din enhed, log ind med oplysningerne, som du netop har oprettet og begynd at streame.

  OBS! Husk, at logge ud af HBO Max-appen med den gamle konto inden du forsøger se TV med den konto, som er koblet til dit Allente-abonnement.

 • 
 • Jeg har ikke HBO Max-appen. Hvor finder jeg den?

  HBO Max-appen findes der, hvor du finder andre apps – Google Playbutik, App Store, LG Content Store og Samsung Smart Hub.

Sådan fungerer det på forskellige enheder

  
 • Mobil og tablet

  • Til dig, som har aktiveret din HBO-konto via Allente og er logget ind i HBO Max-appen vil appen starte afsnittet/filmen automatisk i samarbejde med viderelinkningen. 

  • Hvis du har aktiveret HBO Max-kontoen, har appen men ikke er logget ind, vil du blive prænsenteret for en log ind-knap lige under titlen på det, du har valgt at afspille. Når du er logget ind, så starter indholdet automatisk. 

  • Hvis du ikke har aktiveret din HBO Max-konto og mangler HBO Max-appen vil du blive ledt til registrering hos HBO Max via en web-browser. Her finder du en knap med ”Registrér dig nu” men – vigtigt – tryk ikke der. Du skal altivere din konto via os så det bliver muligt at tilknytte dit abonnement fra Allente til HBO Max-kontoen. Se "Sådan gør du for at tilknyttet dit abonnement hos Allente til HBO Max-kontoen. Se derefter ”Sådan gør du for at aktivere HBO Max” herover. Når du gennemført aktiveringen, læs videre herunder.
   printscreen-HBO-Max-registreringSE.png

  • Du som har aktiveret HBO Max-kontoen men mangler HBO Max-appen vil blive sendt til registering hos HBO Max via en webbrowser. Klik på ”log ind”. Det står øverst ca i midten. När du logget ind bliver du sendt til App Store/Google Playbutiken for at downloade appen. Derefter starter det valgte indhold.

   printscreen-HBO-Max-loggainSE.png

 • 
 • Apple TV och Android TV*

  • Til dig som har aktiveret din HBO Max-konto via Allente og er logget ind i HBO Max-appen -  afsnittet/filmen vil starte automatiskt i ved hjælp af videre-linkningen.

  • Du som har aktiveret HBO Max-kontoen, har appen men ikke er logget ind vil få vist en log-ind-knap lige under titlen på det, du har valgt at se. Når du er logget ind starter afspilningen automatisk.

  • Mangler du appen, uanset om du har en aktiv HBO Max-konto eller ej, så vil du se en varslingsboks, der beder dig om at installere appen og prøve igen. Gå til App Store eller Google Play-butikken for at gøre det. Aktivér din HBO Max-konto, som beskrevet længere oppe, hvis du ikke allerede har gjort det. Forsøg derefter igen.

  *) Allente Streaming Hub, Chromecast med Google TV, Xiaomi Mi TV eller Smart TV fra Sony, Philips och Toshiba

 • 
 • Streaming via web (tv.allente.dk)

  • Til dig, som har aktiveret din HBO-konto via Allente og er logget ind på hbomax.com vil afsnittet/filmen automatisk starte ved hjælp af viderelinkningen. 
  • Hvis du har aktiveret HBO Max-kontoen, men ikke er logget ind, vil du blive prænsenteret for en log ind-knap lige under titlen på det, du har valgt at afspille. Når du er logget ind, så starter indholdet automatisk. 
  • Hvis du ikke har aktiveret din HBO Max-konto vil du blive ledt til registrering hos HBO Max via en web-browser. Her finder du en knap med ”Registrér dig nu” men – vigtigt – tryk ikke der. Du skal altivere din konto via os så det bliver muligt at tilknytte dit abonnement fra Allente til HBO Max-kontoen. Se "Sådan gør du for at tilknyttet dit abonnement hos Allente til HBO Max-kontoen. Se derefter ”Sådan gør du for at aktivere HBO Max” herover.

  • printscreen-HBO-Max-loggainSE.png

   Tip! Åbn en ny fane og aktivér dig der. Derefter går du tilbage til fanen med HBO Max registreingssiden og klikker Log ind. Derefter vil det valgte indhold automatisk afspilles.

 • 
 • LG Smart TV

  • Hvis du har aktiveret din HBO Max-konto via Allente og er logget ind i HBO Max-appen, vil du blive ledt direkte til indholdet. Når du er der, skal du endnu engang klikke play for at afspille indholdet. I andre apps starter titlen automatisk med lige med LG Smart TV kommer det i starten til at kræve et ekstra klik. Det vil vi udbedre i løbet af efteråret.

  • Hvis du har aktiveret HBO Max-kontoen, har appen men ikke er logget ind bliver du mødt af en log-ind-knap lige under titlen på det, du gerne vil afspille. Når du er logget ind kan du gå i gang med at se din film eller serie. 

  • Mangler du appen, uanset om du har aktiveret HBO Max-kontoen eller ej, bliver du mødt af en advarselsboks, som beder dig om at installere appen og forsøge igen. Gå til LG Store for at gøre det. Aktivér din HBO Max-konto som beskrevet ovenfor, hvis du ikke allerede har gjort det. Forsøg igen.

 • 
 • Samsung Smart TV

  Da Samsung ikke tillader viderelinkning mellem apps, kommer vi ikke til at kunne præsentere indhold fra HBO Max i Allente-appen på Samsung Smart TV efter den 16. oktober, og fra den 1. oktober tilkføjes heller ikke nye HBO Max-titler til Allente-appen til Samsung.

  I stedet kan du gå direkte til HBO Max-appen* og finde det indhold, du vil se der, eller se i nogle af de øvrige apps eller boksene Allente 1 eller OnePlace. Din adgang til HBO Max-indholdet ændres ikke pga dette, hvis du ikke selv har ændret i dit abonnement for nylig. 

  *) HBO Max-appen findes til download via Samsung Smart Hub.

  Obs! Har du aldrig været logget ind i HBO Max-appen, skal du begynde med at aktivere din HBO Max-kontoog tilknytte den dit Allente-abonnement. Se  "Sådan gør du for at aktivere HBO Max” herover.

 • 
 • TV-boksene Allente 1 og OnePlace

  • Hvis du har aktiveret din HBO Max-konto via Allente og er logget ind i HBO Max-appen vil du blive ledt til start-siden HBO Max-appen. Når du er der, skal du finde indholdet du vil se igen. Vi ved godt, at det ikke er helt optimalt og vi arbejder på at få den korrekte videre-linkning i boxene senest i november. 

  • Hvis du har aktiverat HBO Max-kontoen, har appen men ikke er logget ind vil du blive mødt af en log-ind-knap. Når du logget ind finder du indholdet, som du vil se igen.

  • Hvis du ikke har aktiveret din HBO Max-konto og mangler HBO Max-appen vil du blive ledt til Google Play-butikken for at downloade HBO Max-appen. Når du åbner appen vil du blive mødt af registreringen hos HBO Max. Her finder du en knap med ”Registrér dig nu” men – vigtigt – tryk ikke der. Du skal altivere din konto via os (HBO Max kalder det registrering) for at tilknytte dit abonnement hos Allente med din HBO Max-konto. Se”Sådan gør du for at aktivere HBO Max” herover.

   image03e1.png

  • Tip! Gennemfør registreringen via mobil, tablet eller PC. Derefter går du tilbage til TV-boksen med HBO Max registreingssiden og klikker Log ind. Når du er logget ind skal du finde indholdet, du vil se igen.

 • 
 • Funktionen 'Forsæt med at se'

  Vi har i øjeblikket ikke adgang til visningshistorik hos HBO Max, hvilket betyder, at de HBO Max-titler, som du ser ikke vil kunne ses i Allente-appens 'Fortsæt med at se', selvom du har startet med at se den i Allente-appen. Det er selvfølgelig noget, vi håber vil blive muligt i fremtiden.