Bedre sammen
- Vores bæredygtighedsprogram

 

Vores forpligtelser
Fokusområde 1: Godt helbred og velvære
Vi har indgået et samarbejde med svensk Floorball og Floorball Flex -projektet. I Sverige er innebandy, efter fodbold, den største sport målt i antallet af atleter. Det er en inklusiv sport for alle, uanset køn, alder, fysiske begrænsninger og økonomisk status. Gennem forskellige tiltag får Allente sammen med svensk Floorball flere grupper i samfundet til at blive mere aktive.

Allentestipendiet
Sammen med Amedias Direktesport har vi udviklet Allente -stipendiet. Vi ved, at sport udover at skabe tilhørsforhold også bidrager til et godt helbred og øget velvære. Og vi deler disse værdier med Direktesport, Norges største live sportssender, der viser over 5.000 kampe om året - fra fodbold, håndbold og basketball, til volleyball, motorsport, kampsport og mere. Allente -stipendiet tildeles fire gange om året til sportsorganisationer og bidrager med midler til formål som indkøb af udstyr, forbedring af faciliteter, transport til turneringer og mere. Det ene stipendium er for alle, uanset sport, geografisk placering, alder og handicap.

Fokusområde 2: Reduktion af uligheder
Vi har indgået et samarbejde med THINK: The Tech Network for Women. Allente er hovedpartner for den femte udgave af den årlige begivenhed TENK-Tech Camp, der afholdes den 12. og 13. august 2021. Lejren giver over 200 skolepiger mellem 13 og 18 år mulighed for at deltage i workshops og præsentationer arrangeret af os og andre partnere. Målet er at inspirere piger til at lære mere om teknologi, og samtidig vække interesse for uddannelse og karriere inden for området.